Aktivitetsliste for Tårs og Ugilt sogne. Efterår 2017

August 2017

Tirsdag 15. Kl. 19.00                  Konfirmandindskrivningsgudstjeneste i Tårs.

Onsdag 16. Kl. 19.00                  Menighedsrådsmøde i Tårs (Sognegården).

Søndag 20. Kl. 10.30                  Konfirmandindskrivningsgudstjeneste i Ugilt.

Torsdag 31. Kl. 17.00                 Spaghettigudstjeneste i Tårs kirke.

September

Søndag 3. kl. 9.45                       Udflugt. Vi mødes ved Ugilt kirke og kører samlet (i egne biler) til gudstjeneste i Sct. Catharinæ kirke. Derefter rundvisning på                                                  Hjørring kirkegård ved kirkegårdsleder Allan Vest.

Tirsdag 5. Kl. 19.00                     Voksenkoret begynder den nye sæson i sognegården.

Fredag 8. Kl. 19.30                     Klassisk koncert i Ugilt kirke i forbindelse med Præstegårdsfestivalen.

Fredag 8.-søndag 10.                Konfirmandlejr.

Onsdag 13. Kl. 19.00                  Menighedsrådsmøde i Tårs (Sognegården).

Torsdag 14. kl. 14.30                 Sogneeftermiddag i Ugilt præstegaard.

Egon Nielsen: ”Historien om Danmarks smuglerkonge fra Frederikshavn.

Søndag 17. Kl. 10.30                  Høstgudstjeneste i Ugilt kirke.

Torsdag 21. Kl. 18.30                 Høstfest i sognegården, Tårs. Høsttale ved provst Thomas Reinholdt, Hjørring                                                                                                                                                 Musikalsk underholdning ved Dyveke.

Søndag 24.                                    Høstgudstjenester i Morild og Tårs kirker.

Onsdag 27. Kl. 16.30                  Menighedsrådsmøde i Ugilt (Konfirmandstuen)

Oktober

Søndag 1. kl. 16.00                     ”Hva’ så Luther?” Reformationskoncert i Tårs kirke med fam. Arendt

Onsdag 4. Kl. 17.00               Fyraftensgudstjeneste og fællesspisning i Ugilt.

Fredag 6. Kl. 18.00                     Familieaften i Tårs (sognegården).

Onsdag 11. Kl. 19.00                  Menighedsrådsmøde i Tårs (Sognegården).

Torsdag 12. Kl. 19.30                 Sogneaften i sognegården.

Lisbet Hansen fortæller om vandprojekt i Ghana og bespisning i slumkvarterer.

Onsdag 25. Kl. 16.30                  Menighedsrådsmøde i Ugilt (Konfirmandstuen)

Søndag 29. Kl. 10.00                  BUSK-gudstjeneste i Tårs kirke.

Tirsdag 31. Kl. 14.30                  Tirsdagscafé i Sognegården med Lene Højland Laursen, Kirkens Korshær Aalborg. ”Arbejdet med hjemløse og belastede familier.

November

Søndag 5.                                      Alle Helgen i kirkerne. Kaffe i sognegården.

Onsdag 8. Kl. 19.00                    Menighedsrådsmøde i Tårs (Sognegården).

Torsdag 9. Kl. 18.30                   Højskoleaften i sognegården.

Kai Vittrup, tidl. Chefpolitiinspektør”  Til den yderste grænse – om verdens brændpunkter” og ”Ukraine”

Torsdag 16. Kl. 17.00                 Spaghettigudstjeneste i Tårs kirke.

Onsdag 22. Kl. 16.30                  Menighedsrådsmøde i Ugilt (Konfirmandstuen)

Torsdag 23. Kl. 19.00                 Fredslysgudstjeneste i Tårs kirke.

Fredag 1. Kl. 18.00                     Familieaften i Tårs (sognegården)

Tirsdag 5. Kl. 19.00                     Adventskoncert i Morild kirke med Hjørring Kammerkor. Dirigent: Anne Mette Vennegaard.

Efter koncerten serverer  borgerforeningen gløgg og æbleskiver i våbenhuset.

Torsdag 7. kl. 19.00                    Julekoncert i Ugilt kirke med Marie Carmen Koppel. Entre.

Onsdag 13. Kl. 19.00                  Menighedsrådsmøde i Tårs (Sognegården)

Søndag 17. Kl. 16.00                  Julemusik med i Tårs kirke med operasanger Jens-Christian Wandt og kirkens organist.

Søndag 31. Kl. 15.00                  Nytårsgudstjeneste i Ugilt kirke. Derefter champagne og kransekage i  våbenhuset