dsc_0957

Velkommen til konfirmander 2018-19

Alle har ret til at blive konfirmeret i egen sognekirke. Man kan gå til undervisning lokalt eller hos en anden præst og så komme hjem og blive konfirmeret i egen kirke.

Tårs

1.  Der er introduktionsaften tirsdag den 21. aug. kl. 19.00 i Tårs Kirke
  2.  Undervisningen begynder onsdag den 22. aug. kl. 8.00 i konfirmandstuen ved præstegården
  3.  Konfirmationsgudstjenesterne bliver: Lørdag den 27. april kl. 10.30 – Lørdag den 4. maj kl. 10.30 og søndag den 5. maj kl. 10.00

Bemærk venligst, hvis du er tilflytter, at der i Tårs er gl. tradition for, at man vælger selv hvilken dag, man ønsker konfirmation. (Skulle man jvf. gl. tradition have bestemt konfirmationsdag til sidste søndag i april, vil konfirmation kunne finde sted ved søndagens gudstjeneste)

Der er konfirmandlejr på Hvide Klit den 7. – 9. september.

Jeg kan træffes på mobil 40 36 10 83 og på mail kimu@km.dk , hvis der er usikkerhed og spørgsmål.

Jeg glæder mig til at se jer!

Kirsten Munkholt